top of page
Huurvoorwaarden

HUURVOORWAARDEN

Met het huren van een themakist bij Anita's Kinderthemakisten ga je met onderstaande huurvoorwaarden akkoord.

 

1.Algemeen.
De themakisten mogen alleen onder toezicht van volwassenen worden gebruikt. Die bepaalt of de artikelen uit de kist wel of niet worden gebruikt. De themakisten zijn bestemd voor 8 kinderen van 4 t/m 12 jaar. Anita’s kinderthemakisten is niet aansprakelijk voor schade of letsel, veroorzaakt door het verkeerd gebruik van de materialen of producten uit de themakist. De kist kan artikelen bevatten die niet geschikt zijn voor kinderen onder de 4 jaar. 

 

2.Reservering
Reservering kan per mail, of via het reserveringsformulier. U kunt minimaal 2 weken voor het feestje reserveren. Reserveringen kunnen uiterlijk tot 1 week voor het feestje kostenloos geannuleerd worden. Indien korter dan 1 week voor het feest wordt geannuleerd bent u 50% van de huursom verschuldigd.

 

3. Ophalen en terug brengen
De themakist kan 1 dag vóór het feest opgehaald of gebracht worden in Woerden bij Anita’s kinderthemakisten. De dag na het feest dient de kist weer terug bezorgd te zijn of te worden opgehaald in Woerden. Wanneer de kist niet op tijd wordt terug bezorgd dan zal voor elke dag extra €10,- in rekening worden gebracht. De themakisten blijven eigendom van Anita’s kinderthemakisten. Als deze niet terug bezorgd wordt zal de waarde verhaald worden op de huurder. 

 

4.Tarieven.

  • De huur van de themakisten bedraagt €70,- en de borg €30,-.

  • De themakisten zijn voor 8 kinderen. Elk extra kind kost € 7,50.

  • De borg wordt bij het retourneren van de themakisten bij contante betaling terug gegeven, of binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort, mits er geen beschadiging of vermissing is.

 

5.Betaling.
De huurder dient de huur en de borg bij aflevering van de kist te betalen, dus voor het feestje. Bij het ophalen en terug brengen van de kist wordt de inhoud samen met de huurder doorgenomen. Als de inhoud in goede staat is, ontvangt de huurder de borg van €30,- terug.

6.Schade of letsel
Anita's Kinderthemakisten is NIET aansprakelijk voor schade of letsel die op één of andere wijze voorkomt uit het gebruik van de geleverde spullen. Maar ten alle tijden het risico van de huurder/klant zelf is.

 

Er kan schade aan de spullen van de themakist of verkleedkleding van Anita's Kinderthemakisten optreden. Dit wordt dan in mindering gebracht van de borg. Als de borg niet voldoende is dan zal de huurder het verschil bij betalen.

 

7.Verhuurperiode
De huurprijs heeft betrekking op eenmalig gebruik van de themakist. Het is de huurder niet toegestaan de spullen van Anita’s Kinderthemakisten te verhuren aan derden. 

 

8.Wassen
De kleding van de themakist hoeft niet gewassen te worden, daar zorgt Anita’s kinder-themakisten zelf voor!

 

9. Spel en knutselmateriaal.
Het spelmateriaal, knutselmateriaal en het draaiboek zijn eigendom van Anita’s Kinderthemakisten. Deze moeten na het feestje weer terug in de kist komen. Behalve de gemaakte knutsels en de kleurplaten die mogen natuurlijk mee naar huis genomen worden.

bottom of page