top of page
Klantenracties

WAT VINDEN ANDEREN?

Lieke
Lieke
Woerden

Via google terecht gekomen op de website van Anita's kinder themakisten en iedere letter bleek meer dan waar!

Een van begin tot eind compleet verzorgd feestje is het geweest (in ons geval in het thema prinsessen en ridders), van de uitnodigingen voorafgaand tot aan het cadeautje en de diploma's aan het eind van het feestje.

De verkleedkleding en bijbehorende attributen zo mooi, de kinderen waande zich die middag echt als prinsessen en ridders en hebben genoten van al het andere wat de themakist hen bood.

De versiering maakte het helemaal af!

Ook het snelle contact met Anita was heel fijn, ze dacht in alles mee en iedere keer verscheen er in mijn mailbox binnen enkele uren alweer een enthousiaste reactie terug.

Een zeer geslaagd feestje waarbij de kinderen met dank aan Anita en de themakist enorm hebben genoten.

Ik kan het iedereen aanraden!

Ingrid
Ingrid
Woerden

Voor de verjaardagen van onze zonen (zij werden 5 en 8 jaar) hebben wij de ridderkist (met enkele prinsessenattributen voor de meisjes) gehuurd. Beide feestjes waren zeer geslaagd! De kinderen van 8 vonden het vooral erg leuk om met de zwaarden en schilden in de weer te zijn. Wij hebben een speurtocht uitgezet, waarin wij de spelletjes uit de kist wilden doen. Uiteindelijk hebben wij de speurtocht niet afgemaakt, het spelen met de zwaarden vonden de kinderen veel leuker! De kinderen van 5 verkleedden zich helemaal tot ridder en speelden weer andere spelletjes uit de kist. De kist die Anita aanlevert is zeer volledig. Van uitnodigingen tot bedankjes en alles wat daartussen zit. Een prima ontzorging, omdat je alles in één hebt om een geslaagd feestje te organiseren en met de verschillende mogelijkheden in de kist is er voor verschillende leeftijden en type kinderen altijd wel iets bij om te doen. 

Els
Els
Woerden

Het politiefeestje was zooo geslaagd! In de buurt allemaal vragen over de politiekist!
Mijn zoon heeft nog nooit zo een leuk feestje gehad!!
Ik kan aan je kisten zo goed zien dat je een pedagogische achtergrond hebt, overal is over na gedacht!!
Dankjewel!!

Ienne
Ienne
Woerden

De brandweer kist was top! We hebben een superfeestje gehad.
Veel reclame gemaakt voor je!

Suzan
Suzan
Woerden

Hartelijk dank! Het was een groot succes en ook andere moeders die ik de foto's heb laten zien vonden het sprookjes feest heel leuk. Dus misschien hou je er nog nieuwe klanten aan over! Dank voor alle goede zorgen.

Marieke
Marieke
Woerden

Wat een leuk Heksen feestje heeft mijn dochter gehad! Zo goed verzorgd en helemaal compleet , wat zat er veel in de themakist. En wat zag de kleding er goed uit, ook zo schattig om te zien als ze allemaal dezelfde jurken aan hebben! De speurtocht vonden ze ook helemaal te gek! we kwamen tijd tekort , echt een aanrader! Bedankt Anita, ga zo door! Het was echt een topfeestje! 

Marjolein
Marjolein
Linschoten

Onze dochter werd 5 en heeft haar eerste kinderpartijtje mogen geven. Ze was helemaal in haar sas toen ze de prinsessenkist zag en de jurkjes en de kroontjes en de knutsels etc etc. Ze straalde helemaal en kon niet wachten tot haar feestje begon. Het feest was echt top. Met het draaiboek en de spullen in de kist had je genoeg materiaal om er een vullend programma van te maken. De kinderen waren allemaal blij en ik heb geen gemopper gehoort. Zelf hoef je buiten eten en drinken niet veel te regelen dus het is een echte aanrader voor een geslaagd feest. En dan op het einde van het feest de kadootjes én het prinsessendiploma... Dat was het helemaal! Mama, papa! Ik heb een prinsessendiploma!!! Zo leuk om te zien en te horen. Kan niet anders zeggen dat het een top themakist is! 

Marieke
Marieke
Montfoort

Afgelopen weekend hebben we het Bakkersfeestje gevierd! Onze dochter werd 5 jaar en had zowel jongens als meiden uitgenodigd, daarom hebben we voor de Bakkerskist gekozen. De kist(en) waren zeer goed gevuld, het ontbrak aan niets en alles was in hele goede staat. Ook de vooraf ontvangen uitnodigingen waren heel mooi. Het draaiboek was erg handig. In de kist zaten ook nog 2 DVD\'s in het thema en verschillende leuke boeken over bakken/ de bakker. Al met al meer dan voldoende om een paar uur kinderfeestje mee te vullen!! Service van Anita was prima, we konden de kist op onze voorgestelde tijden halen en brengen, wat erg fijn was. 

Susan
Susan
Woerden

Super leuk brandweer feestje gehad. Alles was helemaal compleet. Super leuke brandweer pakjes en de brandblussers waren helemaal een succes!! Het draaiboek is heel handig en dan aan het einde een brandweerdiploma en het brandweercadeautje ook zo leuk in stijl en heel leuk ingepakt! We hadden tijd tekort zoveel aanbod aan spelletjes en knutsels. Er zitten zelfs slingers, tafel aankleding en spelattributen bij. De kist is ook zo mooi, helemaal van hout. Je krijgt echt kwaliteit bij Anita, echt een aanrader!! 

Wijnanda Bakker
Wijnanda Bakker
Woerden

Onze zoon werd 7 jaar en wij hebben de bakkerskist gehuurd, toepasselijker kan het niet met onze achternaam. Er waren in totaal 7 kinderen op zijn feestje, we hebben koekjes gebakken, een koektrommeltje gemaakt om de koekjes in te stoppen en mee naar huis te nemen, spelletjes gedaan, maar vooral een hoop plezier gehad. Drie tot vier weken later hadden de kinderen het er nog over hoe leuk ze ons feestje hebben gevonden. En met het draaiboek en alle spulletjes die in de kist zaten konden wij een perfect feestje geven, wij hadden de kinderen ook nog op de foto gezet met hun echte bakkersjasjes aan,(werden voor het eerst uit de kist gebruikt omdat ze nieuw waren), die foto hadden wij ook nog uit geprint voor de kinderen die hebben we als laatst aan de kinderen meegegeven, zelfs de ouders hebben dat leuk gevonden. Kortom een geweldig feest en geweldig idee om een kist te huren. 

bottom of page